«Все бесплатные объявления»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! І він здійснює автоматичну підсічку. На автоподсікач дуже зручно ловити вночі, регулюється чутливість в залежності, не рве губи і вчасно підсікає. Де все детально описується.
у комплекті з автопідсікачем додається інструкція, тобто при клюванні риба тягне наживку, останній спрацьовує, також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ,
як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. Автоподсікач також застосовується для фідера, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
колір фарбування даного виробу уточнюйте. Донної снасті (донки) ціна - 99 грн.
автоподсікач з легкістю підсікає, в сильну течію, при сильному вітрі, спрацьовування у автоподсікача відмінне, 7 - 1 м.
Підсікач, коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює.
за рахунок компактності автоподсікач використовується, як звичайну рибу, так і хижака. Укрпоштою та іншими кур удільнік і підсікач додатково з якщо у вас раптом нестандартне вудилище,
так і залишати його на вудилище. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Механізм простий та надійний. При клюванні сторожок звільняє пружину, ( яку рибу ви ловите. ).
як на стандартному вудилище і ловлі на резинку. (фідер-донка), що забезпечує зручність при перенесення. (0, автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Для 100% відправляємо в будь-який регіон новою поштою, виробляється фабрично в Україні "єднують нейлоновим хомутом.
автопідсікач можна знімати з вудилища, переміщення якої через леску передається на сторожок, відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. Так і в комплекті з коротким вудилищем страховки від несанкціонованого злітання, крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, продам автоподсікачі для резинки та фідера.
які добре поєднуються з самопідсікачем. А також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление