«Все бесплатные объявления»

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Ціна 1455 грн. Відстань від сигналізаторів до рогачів
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, будь якої довжини. Фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. 5 метра, 3, тобто він не складається трубка в трубку, великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
в даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги (3,5 кг.). Що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, висота регулюється - від 60 см.
розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, пофарбован порошковою фарбою, за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Триног та рибацьких підставок для вудилищ. Укрпоштою та іншими поштовими службами
род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. Новою поштою, фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. (можлива післяплата-наложений платіж).
розмір в складеному вигляді для переноски: "янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. 6 метра з короповими котушками 6000. Він цільний. Міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні а саме, не з" род под на 4 вудилища стійкий, складається та розкладається за 1 хвилину. Його можна спокійно встановлювати у воді. Конструкція цього род пода цільна, можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам
це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, на цих фото род пода лежать карпові вудилища 4, до 82 см., ширина 84 см. Довжина ( на відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, ) - 125 см.
у складеному вигляді род под дуже компактний 130 см. Вага - 3,5 кг. ( також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, )
9 метра і 3, – 27 см.
цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, – що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, у комплекті з род подом йдуть рогачі, відправляємо в будь-який регіон України: піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо.
який не гнеться та не ламається. Без сигналізаторів та рогачів роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. Розмір в робочому вигляді: (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), так як род под цільний. А також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Посилання на відео рибацьких род подів, що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, відстань від одного вудилища к іншому у нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником (130 см.), цільний ( зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. ). Колір фарбування уточнюйте.
являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. Продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Всі комплектуючі на ньому
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карповий Род Под 4 вудилища подарунок рибалці Rod Pod Україна відео»
Это моё объявление