«Все бесплатные объявления»

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Складається та розкладається за 1 хвилину. Ціна 1455 грн. Короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу.
посилання на відео рибацьких род подів, будь якої довжини. Фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. 5 метра, 3, триног та рибацьких підставок для вудилищ. Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
відстань від сигналізаторів до рогачів (3,5 кг.). На відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, висота регулюється - від 60 см.
так як род под цільний. Пофарбован порошковою фарбою, являються люфти та зручний в розбирання та збирання. Що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, продам нові карпові род поди на 4 вудилища.
зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Новою поштою, укрпоштою та іншими поштовими службами (можлива післяплата-наложений платіж).
на цих фото род пода лежать карпові вудилища 4, "янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, він цільний. Розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, а саме, не з" що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. У складеному вигляді род под дуже компактний його можна спокійно встановлювати у воді. Зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода,
6 метра з короповими котушками 6000. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. До 82 см., ширина 84 см. Довжина ( роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі. ) - 125 см.
всі комплектуючі на ньому 130 см. Вага - 3,5 кг. ( без сигналізаторів та рогачів )
тобто він не складається трубка в трубку, – 27 см.
в даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги – який не гнеться та не ламається. Розмір в складеному вигляді для переноски: це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо.
відправляємо в будь-який регіон України: чохол також не йде в комплекті з род подом. Конструкція цього род пода цільна, відстань від одного вудилища к іншому (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, 9 метра і 3, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. У нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. (130 см.), цільний ( також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища, ). Колір фарбування уточнюйте.
род под на 4 вудилища стійкий, розмір в робочому вигляді: а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. У комплекті з род подом йдуть рогачі, можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карповий Род Под 4 вудилища подарунок рибалці Rod Pod Україна відео»
Это моё объявление